Velkommen til min blog… Hvor er det dejligt at du har lyst til at læse med!

Mit navn er Trine – jeg er i starten af 30’erne og bor på Fyn med min mand og vores to dejlige børn.
Jeg er født og opvokset i Jylland, og i meget lang tid har min omgangskreds beskyldt mig for at tale med en vældig jysk accent. Jeg har nu boet i det fynske i mere end 10 år, og på det seneste har folk omkring mig, specielt min meget østjyske familie, påpeget at jeg har tilegnet mig en mere fynsk talemåde, hvilket passer mig ganske fint. Jeg elsker Fyn, og jeg har ikke tænkt mig at forlade dette herlige stykke af Danmark..

Jeg er uddannet sygeplejerske og er arbejder som hjemmesygeplejerske. Jeg holder meget af jobbet som sygeplejerske, og er meget begejstret over menneskekroppen og det den kan præstere. Det at kunne være med til  at hjælpe mennesker som har det svært, er for mig meget tilfredsstillende. cropped-cropped-20161103_104332_001.jpg

Jeg startede bloggen her i 2016, da jeg desværre gik ned med stress. Her vil du kunne følge med i mit liv, på godt og ondt.

Undervejs i min stress sygemelding brugte jeg skrive gerningen som terapi. Det gør jeg til dels stadig. Efter jeg er kommet nogenlunde ovenvande igen, skriver jeg om de ting der nærer mig og giver mig energi og overskud – bl.a. meditationer, mindfulness mv. Jeg fortæller om hvorfor jeg tror der er en dybere mening med de ting vi oplever i livet – Hvordan er det muligt at stress og en depressionsdiagnose kan bruges positivt i den verden vi lever i?
Derudover beskriver jeg de udfordringer der er ved at være en småbørnsfamilie. Vores ældste barn er særligt sensitiv, og det medfører en del tanker, frustrationer og tvivl – men også refleksioner, kærlighed og taknemmelighed.

Jeg håber at du har lyst til at følge med. Måske har du selv oplevet svære kapitler i dit liv -og måske kan du blive inspireret til at finde glæde og taknemmelighed i dit liv.

Jeg modtager meget gerne kommentarer, feedback eller andet.

Du er også velkommen til at sende mig en mail på gladbalance@gmail.com hvis du har spørgsmål eller andet, hvor jeg kan være behjælpelig.

Ha’ en rigtig dejlig dag – og husk nu på: Op ad bakke er også fremad 🙂

Kærlig hilsen
Trine